PSD: Florin Iordache rămâne interimar la Camera Deputaților. Victor Ponta: Este perfect!

| 14 iun, 15:32

Victor Ponta a anunțat, marți, la finalul ședinței PSD de la Palatul Parlamentului, că Florin Iordache rămâne interimar la Camera Deputaților, prin decizia luată de conducerea PSD.

Victor Ponta a precizat anterior că va candida la șefia Camerei Deputaților doar dacă are susținerea președintelui PSD Liviu Dragnea.

”Dacă domnul Dragnea mă susține, candidez la Cameră. Dacă nu mă susține, nu candidez că nu vreau să ne certăm. Pune domnia sa pe cine crede că e mai bun decât mine. Nu mă susține, nu candidez”, a spus Victor Ponta, înainte de ședința PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, înaintea Comitetului Executiv al PSD, că propunerea pentru şefia Camerei Deputaţilor o va face el, iar unii dintre colegi ''vor da un test de răbdare, de inteligenţă, de maturitate'' în cadrul acestei şedinţe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ