PSD Iaşi îl avertizează pe premier: Nu veni la Iaşi de Ziua Unirii. Lumea e furioasă

| 22 ian, 08:23

Ionuț Ștefanovici, un membru al PSD Iași, îl îndeamnă pe Victor Ponta să nu meargă la Iași de Ziua Unirii pentru a evita furia mulțimii, explicând că cetățenii sunt supărați pe premierul că nu a sprijinit suficient zona Moldovei.

"Prezenţa domnului Ponta la Iaşi este cu totul inoportună la acest moment. De ce să nu recunoaştem că ieşenii îl aşteaptă pe preşedintele României? Mai mult, prezenţa domnului Ponta la Iaşi pe 24 ianuarie ne va pune pe toţi într-o poziţie ingrată. Este acea rudă care ne-a făcut de ruşine şi cu care acum nu vrem să ne afişăm”, a spus Ştefanovici.

Ştefanovici spune că "fluierăturile de Iaşi cântăresc foarte greu în cariera unui politician", el amintind de ceea ce s-a petrecut pe 24 ianuarie 2011 în Piaţa Unirii din Iaşi, când Traian Băsescu a fost huiduit copios, inclusiv în momentul în care s-a intonat imnul de stat sau când au fost depuse coroane de flori.

Reprezentantul PSD invocă faptul că Iaşiul a avut o slabă reprezentare la nivel guvernamental în timpul guvernării Ponta şi că actualul Executiv nu a sprijinit suficient proiectele oraşului.

"Ostilitatea de care va avea parte Victor Ponta va fi pe deplin îndreptăţită. De data asta, nu o vom putea acoperi cu aplauze”, a mai precizat Ştefanovici, care a mai spus că nu înţelege de ce şeful PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, l-a sfătuit pe Ponta să vină la Iaşi pe 24 ianuarie.

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a făcut un apel, miercuri, către partidele politice să nu politizeze manifestările ce vor fi organizate sâmbătă la Iaşi, de Ziua Unirii, motivând că trebuie să existe respect faţă de simbolurile naţionale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ