PSD, în ședință după ce a decis să renunţe la marele miting

| 14 mai, 15:35

Mitingul PSD pentru susținerea familie tradiționale se amână pentru toamnă. Inițial era programat în 19 mai, apoi a fost amânt pentru 26 mai. Psd-iștii se întâlnesc astăzi în cadrul biroului permanent pentru a decide ce urmează să se întâmple în perioada următoare.

Klaus Iohannis a dat planurile PSD peste cap. Astfel, după ce a anunţat că va retrimite legea referendumului la CCR, Florin Iordache a declarat, pentru Digi 24, că PSD renunţă să mai organizeze mitingul cu un milion de oameni, pentru susţinerea familiei tradiţionale.

„Pentru a avea referendum în luna iunie, trebuia ca legea referendumului să fie promulgată. (Reporter: În aceste condiţii, mitingul PSD va mai avea loc?) Păi, eu cred că nu. Ne doream să fie în acea perioadă de 30 de zile cât dura până la organizarea referendumului, dacă noi nu avem o lege, despre ce discutăm?”, a spus Florin Iordache, deputat PSD.

Inițial, 26 mai era vehiculată drept ziua aleasă de PSD, pentru miting. Ulterior, şi Liviu Dragnea a renunţat la plsn:

"Am discutat cu colegii mei. Neavand legea referendumului promulgata, nu putem discuta de un calendar de actiuni. Nu avem momentul zero (data pentru referendumul propriu-zis - n.red.), nu avem cum calcula. Cand avem legea promulgata, ne intalnim si discutam pe ceva concret", a spus Liviu Dragnea.

Intrebat de jurnalisti despre datele de 19 sau 26 mai, care au aparut in spatiul public ca fiind posibile pentru miting, liderul PSD le-a infirmat.

"Nu e nimic oficial pe 26 mai. Nu stiu unde a ajuns, nu e oficial. Discutia a ramas (despre miting - n.red.), avem doar problema datei. Discutam mai multe despre miting, cand avem ceva clar. Se poate spune absolut orice. Ne mentinem in continuare sutinerea pentru Referendum. In ceea ce priveste comunitatatea LGTB, trebuie gasita formula legala prin care parteneriatul civil sa fie legiferat. Trebuie legiferata clar situatia familiilor monoparentale", a completat Liviu Dragnea.

Tag-uri: miting PSD, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ