PSD, întâlnire de taină la Neptun

| 21 iun, 09:42

Premierul Viorica Dăncilă este în plină campanie pentru șefia partidului. După ce s-a întâlnit cu pensionarii și cu femeile din PSD, acum i-a convocat pe președinții de organizații la malul mării.

Este vorba despre o întâlnire informală, iar cel mai important moment va avea loc astăzi, la ora 20, când toţi preşedinţii de filiale judeţene se vor afla la Neptun.Viorica Dăncilă doreşte să ştie dacă există şi alţi membri din partid care vor să deţină funcţii de conducere.

Premierul şi-a exprimat clar dorința de a candida la șefia PSD în urmă cu aproximativ o săptămână. Acum, vor fi luate în discuție şi alte poziţii din partid, cum ar fi cea de secretar general, dorită de senatorul Robert Cazanciuc, dar și de Felix Stroe sau Codrin Ştefănescu. Pentru funcţia de preşedinte executiv sunt vehiculate nume precum Dan Suciu, Marian Oprişan sau Nicolae Bădălău.

"E o întâlnire de lucru. Avem câteva discuţii pe marginea pregătirii Congresului, vom inventaria conferinţele care s-au ţinut şi vom vedea cum s-au comportat organizaţiile şi şi-au nominalizat delegaţii. De asemenea, vom analiza activitatea partidului şi programul pentru vara aceasta. (...)Întâlnirea preşedintelui partidului cu preşedinţii organizaţiilor judeţene se desfăşoară începând de mâine după-amiază până sâmbătă după-amiază", a declarat, joi, pentru Agerpres, preşedintele organizaţiei Vaslui, Dumitru Buzatu.

Tag-uri: psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ