PSD: ”Iohannis - Orban rescriu cu cinism istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara”

| 06 oct, 16:11

PSD susţine că, deşi în România se înregistrează zilnic peste 2.000 de cazuri în medie de infectare cu noul coronavirus, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban "rescriu cu cinism istoria" organizând alegeri parlamentare, "chiar de-ar pieri ţara".

 

"Peste 2.000 de infectaţi în medie, zilnic, după alegeri! PNL şi Iohannis se tot felicită reciproc pentru 'succesul" de la locale. Peste 600 de pacienţi la terapie intensivă! USR face Marşul Bucuriei pe străzile Capitalei. 73 de decese într-o zi, record absolut de la debutul pandemiei! Dreapta Unită susţine la unison că alegerile parlamentare din decembrie nu trebuie amânate. De la 'Fiat justitia, et pereat mundus', Iohannis-Orban rescriu cu cinism istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara!", susţin social-democraţii într-o postare pe Facebook.
Un număr de 2.121 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma testelor efectuate la nivel naţional, a informat, marţi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Un număr de 8.097 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, dintre care la ATI - 608. Alte 73 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ