PSD nu renunță la mitinguri!

| 13 mai, 11:36

PSD nu renunță la mitinguri.Social-democrații pregătesc alte manifestații pentru ultimele două săptămâni înainte de alegeri. Următorul miting va avea loc la Târgoviște. Primarii au sarcină să aducă 30.000 de oameni pentru ziua de sâmbătă. Ultima manifestație se dorește a fi la București chiar cu câteva zile înainte de alegeri.

Sâmbăta va avea loc un miting la Dâmbovița, organizație condusă de  Rovana Plumb, prima pe lista PSD la europarlamentare. Primarii au indicații sa aducă la Târgoviște 30.000 de oameni doar din județ. Mitingul de la Dâmbovița va avea loc chiar cu doua zile înainte de noul termen în dosarul lui Dragnea, dar și înainte de decizia CCR privind completurilor specializate.

Ultimul miting se dorește a fi la București cu doar câteva zile inainte de 26 mai. Se dorește a fi cel mai mare ca număr de participanți, iar oamenii vor fi aduși din toate colțurile țării.

Tag-uri: mitinguri, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ