PSD, propus pentru excludere

| 28 mar, 11:39

Veşti proaste pentru PSD de la Strasbourg. Social-democraţii suedezi au cerut oficial excluderea partidului aflat la putere în România din familia europeană a Socialiştilor şi Democraţilor. Anunţul a fost făcut, în exclusivitate pentru Realitatea TV, chiar de Ana Maria Gomes, membră a Comisiei pentru Libertăţi Civile.

,,Partidul suedez a scris deja conducerii familiei politice (a Socialiştilor şi Democraţilor - n.r.) pentru a cere ca PSD, acest PSD, cu această conducere, să fie exclus. Susţin acest lucru. Sper că în următoarele zile să existe discuţii în grupul nostru, în familia noastră politică, pentru a putea duce la o excludere clară înainte de alegeri. Nu se poate să mergem la urne şi să fim în aceeaşi mocirlă ca PPE în cazul lui (Viktor - n.r.) Orban'', a declarat Ana Maria Gomes, membră a Comisiei pentru Libertăţi Civile.

Tag-uri: psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ