PSD vrea anchetă privind sursele de finanțare ale mișcării Rezist

| 24 sep, 12:04

Președintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Adrian Țuțuianu, a anunțat luni că Parchetul General ar trebui să efectueze o anchetă privind sursele de finanțare ale mișcării rezist și să verifice dacă unii membri fac trafic de droguri.

”Cred că este foarte important ca Parchetul General să efectueze o anchetă privind sursele de finanțare ale mișcării rezist, pentru că au apărut pe piață foarte multe informații de acest tip, după cum eu cred că este foarte important ca Parchetul General și DIICOT-ul să analizeze în ce măsură anumiți membri ai acestei mișcări se fac vinovați de consum de droguri, eventual trafic de droguri.

Sunt teme care trebuie să ne preocupe și care țin de agenda publică imediată.” - a spus Adrian Țuțuianu, care este și vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ