Pub 18 s-a închis pentru 3,28 lei? Iată DOCUMENTELE care dezvăluie misterul

| 31 mar, 14:46

Cazul terasei Pub 18 din Regie a făcut vâlvă pe reţelele de socializare şi în mass-media. Proprietarii au afişat zilele trecute un afiş pe poartă, devenit viral pe internet, că ANAF a închis localul pentru că au găsit suma nedeclarată de 3,28 lei. Reprezentanţii Fiscului au reacţionat şi au spus că suma pentru care s-a suspendat activitatea terasei e de 1.596,72 lei.

Hotnews a publicat procesul verbal care s-a întocmit la data 21 martie 2015 când s-a decis suspendarea terasei Pub 18. Se poate vedea că suma vehiculată e în jur de 1.600 lei, nicidecum 3,28 lei.

Citeşte şi: La ce localuri din Bucureşti a pus Antifrauda sigiliul. Cazul Pub 18

 

 

 

"La începerea controlului, respectiv orele 22 s-a procedat la inventarierea numerarului găsit în casieria societăţii, întocmind astfel cu doamna (...) monetarul în sumă totală de 503 lei. Raportul X aferent are inscrisă la rubrica numerar în sertar suma de 2099,72 lei. Precizăm că raportul X emis a fost scos dupa întocmirea monetarului. S-a luat nota explicativă barmaniţei care a declarat olograf că a înmânat administratorului societăţii "in jur de 1600 de lei. Precizam că doamna a declarat în scris că nu are document pe care să-l prezint", se arată in procesul verbal de control de la Pub 18.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 20:53
Andrei
PUB 18, inchis de ANAF, a fost redeschis cu ordonanţă preşedinţială
http://www.ceauru.ro/noutati/pub-18-inchis-de-anaf-a-fost-redeschis-cu-ordonanta-presedintiala
31 mar, 16:04
stefan
evaziune
Da, dar suma fusese trecuta prin casa de marcat - deci nu era evaziune - ca nu lasase nota semnata ca a luat banii e altceva - dar nu e evaziune -

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ