Pustai despre înfrângerea Pandurilor: Am un gust amar. Putem face mai mult

| 19 sep, 2013

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Dnepr Dnepropetrovsk, scor 0-1, că acest insucces are un gust mult mai amar, deoarece formaţia sa putea face mai mult.

"Puteam să facem puţin mai mult, dar din păcate am luat gol la fază fixă. De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Este o înfrângere cu un gust mult mai amar, deoarece am impresia că puteam face mai mult. Am întâlnit o echipă puternică, dar acţiunile lor din prima repriză au venit pe greşelile noastre. Dacă intram cu 0-0 la pauză era altceva. Trebuie să învăţăm din această înfrângere. Toate meciurile sunt grele, dar noi în deplasare jucăm bine. Nu l-am avut pe Matuleviciusîn această seară şi nu am avut forţă de pătrundere", a spus Pustai la Sport.ro.

Fundaşul echipei Dnepr Dnepropetrovsk, Alexandru Vlad, a declarat că îşi doreşte calificarea în primăvara europeană şi a precizat că din această grupă ar dori să meargă mai departe şi formaţia gorjeană. "Sunt fericit că am reuşit să câştigăm. A fost un meci special pentru mine, dar am trecut cu bine peste tracul avut. Sper să joc din ce în ce mai bine la Dnepr. Ne dorim să mergem în primăvara europeană, de preferat alături de Pandurii. Le-am spus colegilor mei că Pandurii este o echipă bună, arţăgoasă. Mă gândesc la echipa naţională, dar mai întâi trebuie să joc bine la Dnepr", a spus Vlad.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a debutat cu o înfrângere în sezonul 2013/2014 al Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, pe Cluj Arena, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, în prima etapă a grupei E a competiţiei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Rotan, în minutul 38.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 2013
pensionar
DIFERENTA MARE.RESTUL E POVESTE LAMENTABILA LA TV.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ