Quintus: Dacă Marian Munteanu se retrage, avem un plan de rezervă”

| 14 apr, 14:42

Preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, joi, în contextul în care mai multe ONG-uri cer liberalilor retragerea lui Marian Munteanu de la alegerile pentru Primăria Capitalei, că partidul are un plan de rezervă în cazul în care revoluționarul alege să iasă din cursă.

„Nu mă interesează atitudinea ONG-urilor, mă interesează atitudinea domnului Marian Munteanu pentru că spre el se îndreaptă această poziţie. De data asta, însă, pot să vă spun că dacă se întâmplă ceva suntem pregătiţi cu un plan de rezervă, dar Doamne fereşte să se întâmple ceva. Dacă cumva domnul Marian Munteanu ar dori să se retragă, o ipoteză care mi se pare foarte îndepărtată, noi avem imediat ce pune la loc. De data asta îmi impun şi eu punctul de vedere”, a declarat Quintus.

Totodată, liberalul a dezvăluit și una dintre cele trei propuneri ale sale pentru funcția de candidat din partea PNL la alegerile locale din București.

“Eu am avut trei propuneri de candidatură, este vorba despre trei dinstinse doamne, din BPN, nu le mai spun numele. Una dintre ele este Adriana Săftoiu", a mai declarat el.

Întrebat dacă s-a gândit şi la copreşedintele PNL Alina Gorghiu, Quintus a spus că nu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ