Programul Rabla: Contractarea unui automobil nou va dura 45 de zile

| 16 apr, 2013

Cei care şi-au dus automobilul la casat pentru a-şi achiziţiona unul nou, cu reducere, prin Programul Rabla vor avea un termen de 45 de zile de la eliberarea tichetului, pentru a-l depune la dealer-ul auto de la care doresc să-şi cumpere maşina nouă.

Ministerul Mediului, Rovana Plumb, şi preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Adrian Gearâp, au susţinut, luni, o conferinţă de presă în care au prezentat modul în care se va derula Programul Rabla în 2013, conform proiectului lansat în dezbatere publică..

Adrian Gearâp a explicat că, iniţial va exista un termen de 10 zile în care proprietarul unui autovehicul obţine certificatele de distrugere, de radiere şi tichetul valoric pe baza căruia să-şi achiziţioneze cu reducere un autovehicul nou.

REMAT-ul are la dispoziţie 30 de zile, din momentul în care primeşte tichetele de la AFM, să le distribuie. Ulterior,informează Mediafax, după primirea tichetului, beneficiarul Programului Rabla trebuie să respecte un termen de 45 de zile în care să depună tichetul primit la dealer-ul auto la care doreşte să-şi cumpere autovehiculul nou.

La rândul său, dealer-ul auto trebuie să furnizeze maşină nouă în termen de 90 de zile şi fără a depăşi data de 20 noiembrie, când se încheie Programul Rabla.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ