Rabla pentru electrocasnice 2020. Câţi bani poţi lua pentru televizorul sau frigiderul vechi

| 22 sep, 10:33

Programul Rabla pentru electrocasnice din acest an, lansat în dezbatere la Ministerul Mediului, va permite achiziţionarea, pe lângă televizoare, mașini de spălat sau frigidere, și a aspiratoarelor.

Potrivit proiectului, voucherele vor putea fi folosite pentru cumpărarea de mașini de spălat rufe, aparate de aer condiționat, inclusiv cele portabile, frigidere sau combine frigorifice, televizoare, uscătoare de rufe și aspiratoare, potrivit Avocatnet.ro.

Sumele pe care le vor primi cei intresați să-și înlocuiască electrocasnicele sunt:

- 300 lei - pentru mașini de spălat rufe cu eficiență energetică cel puțin A++;

- 400 lei - pentru mașini de spălat vase cu eficiență energetică cel puțin A++, aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++, frigidere/ combine frigorifice/ lăzi frigorifice/ congelatoare cu eficiență energetică cel puțin A++, televizoare cu eficiență energetică cel puțin A și uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++;

- 200 lei - pentru aspiratoare cu eficiență energetică cel puțin A.

Înscrierea celor interesați în programul Rabla pentru electrocasnice se va face online, după ce autoritățile vor anunța demararea acestuia. Voucher-ul electronic primit are o valabilitate de 15 zile şi va fi predat magazinului atunci când îl va achiziţiona pe cel nou.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ