Radu Adrian, fostul ofițer SRI care s-a întâlnit cu Băsescu: Ne-am întâlnit întâmplător. Mă cunoaște în calitate de ziarist

| 29 apr, 21:25

Fostul ofițer SRI Radu Adrian, care s-a întâlnit cu președintele Traian Băsescu în parcul Herăstrău, a declarat, miercuri, în cadrul emisiunii „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1Tv, că s-a întâlnit întâmplător cu fostul șef al statului, care îl cunoaște în calitatea de jurnalist.

„Ne-am întâlnit întâmplător.  L-am salutat și am făcut câțiva pași împreună. Eram până în Pescăruș.  Dânsul a dat peste mine întâmplător. În calitate de jurnalist, am făcut foarte multe investigații. A trebuit în acele investigații să cer părerea autorizată a președintelui, dânsul mă cunoștea ca jurnalist, nu ca ofițer. L-am întrebat anumite probleme care țineau de anchete. N-aveam o linie directă cu domnul Băsescu, pur și simplu reușeam prin apropiați să dau de dânsul. Întâlnirea a durat 3 minute, am vorbit câteva lucruri esențiale și fiecare și-a văzut de drumul lui. Nu mi-aș permite să cer informații președintelui, doar să îl întreb anumite lucruri. Și l-am întrebat, în general vorbind, nu acum. meseria de ofițer SRI nu diferă foarte mult de cea de ziarist de investigații, din contră, ca ziarist ai mai multă putere de a ajunge mai rapid la rezultat”, a declarat Adrian.

 

Citeşte şi:  TRAIAN BĂSESCU, într-o ipostază nemaivăzută! Cum a fost surprins de paparazzi la o întâlnire în parc

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ