Traian Băsescu ia pe toată lumea la ţintă. Declaraţie SCANDALOASĂ la adresa cuplului prezidenţial

| 29 apr, 22:34

Fostul președinte, Traian Băsescu, își continuă atacul la adresa actualului președinte Klaus Iohannis. Băsescu susține că Iohannis este un soi de mobilă pentru Victor Ponta, singurul obiectiv real al președintelui fiind cel de a o promova pe Carmen Iohannis.

”Președintele României este un soi de mobilă pentru Ponta, l-am văzut pe președinte ca un om beteag mergând la Roma să audă că Italia ne susține pentru integrarea în Schengen. Nici o noutate, Italia ne susține de 10 ani, a precizat Băsescu. Nu înțeleg poziția președintelui, pare că singura lui misiune este că inventeze poziția de Prima Doamnă”, a declarat Traian Băsescu, la Nașul TV.

”Președintele are obligația să se manifeste publice, nu e mobilier de la Mobexpert. Dacă nu vrea să fie un impostor trebuie să aibă atitudini publice. să îi reprezinte pe români”, a precizat Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu, ATAC NECRUŢĂTOR la Iohannis: Nu a existat preşedinte atât de...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 09:42
mekk
fals
increderea populatiei in K.Iohanis a scazuit drastic de cand romanii au realizat ca dumnealui a pus la greu umarul la reinvierea USL-ului! si doi: singura lui preocupare este sa reinvie si cabinetul2 pentru sotia sa!
29 apr, 22:57
yehudy
basescu sa ne lase! a trecut vremea cand elena udrea era "prima doamna:!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ