Încă o lovitură pentru Traian Băsescu! Bercea Mondial a dat noi înregistrari pe mâna DNA-ului

| 29 apr, 20:55

Noi filmuleţe în care apare fratele lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, în dosarul şpăgii Bercea - Băsescu, au fost depuse la DNA.

Mai există şi alte înregistrări care nu au ajuns încă la procurori şi sunt în posesia familiei lui Bercea. Anunţul a fost făcut astăzi de Pavel Abraham, în aceeaşi zi în care instanţa a decis că ginerele lui Bercea va fi eliberat, după opt luni de arest.

În acest dosar, Mircea Băsescu a fost reţinut de DNA în luna iunie a anului trecut după ce ar fi primit 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru a-l scăpa pe Sandu Anghel de închisoare.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ