TRAIAN BĂSESCU, într-o ipostază nemaivăzută! Cum a fost surprins de paparazzi la o întâlnire în parc

| 28 apr, 18:53

Cu o şapcă pe cap şi cu o ţigară în mână, Traian Băsescu s-a întâlnit cu un bărbat într-un parc din Bucureşti. Intrevederea de la umbra salciilor şi a SPP-iştilor a durat trei minute, iar cei doi s-au despartit destul de protocolar, potrivit cancan.ro.

Liber de contract dupa ce a plecat de la Cotroceni, acolo unde a beneficiat de un dublu mandat, in total 10 ani, Traian Basescu pare ca are inca multe lucruri de rezolvat.

Dedicat mai mult familiei, fostul presedinte al Romaniei reuseste cu greu sa se desparta de nepoti pentru o scurta iesire in media sau vreo intalnire cu vechii colaboratori. Asa s-a intamplat si marti, in jurul pranzului, atunci cand paparazzii CANCAN.ro au avut surpriza sa dea peste fostul sef al statului in parc!

Iar Basescu nu a iesit cu nepotii la locul de joaca, ci s-a vazut cu un amic. Cu sapca trasa peste celebra lui chelie, obiect vestimentar ce ar fi trebuit sa aiba efect de, primul om al tarii intre anii 2004 si 2014 s-a plimbat cu amicul sau la pas de promenada, in timp ce pufaia mecanic dintr-o tigara.

Destul de aplecati asupra discutiei, cei doi pareau ca au de pus la punct probleme importante, partenerul de dialog avand la el o mapa de care tinea foarte strans. La un moment dat, Basescu si apropiatul sau s-au oprit timp de cateva secunde, miscare care a avut efect de domino, astfel ca gestul a fost repetat de alti doi barbati care se aflau in proximitate, semn ca SPP-isti se aflau pe pozitii.

Toata intalnirea de taina de langa restaurantul Pescarus din Herastrau a durat trei minute, iar apoi, destul de protocolar, fostul presedinte s-a despartit de prietenul sau.

 

Citeşte şi: Mircea Băsescu în arest la domiciliu: Nu mă simt abandonat de fratele meu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ