Traian Băsescu, ATAC NECRUŢĂTOR la Iohannis: Nu a existat preşedinte atât de...

| 29 apr, 13:01

Traian Basescu l-a atacat dur astazi pe actualul locatar de la Cotroceni pentru ca "ca domnul Iohannis a decis ca vrea sa guverneze cu PSD-ul lui Ponta" si pentru ca este indiferent fata de alianta care l-a sustinut in alegeri.

Intr-o postare pe Facebook, fostul sef de stat sustine ca "nu a existat presedinte atit de absent si indiferent fata de partidul sau alianta care l-a sustinut in alegeri, precum domnul Iohannis. Fie ca vorbim de domnii Iliescu si Constantinescu, fie ca ne referim la mine, toti am facut cite ceva pentru a ne sustine partidele".

"Se pare ca domnul Iohannis a decis ca vrea sa guverneze cu PSD-ul lui Ponta si dupa 2016, facindu-se a nu observa umilintele la care il supune domnul Ponta. O fi bine ?", mai scrie Traian Basescu in postarea de pe siteul de socializare.

Citeşte şi: DNA i-o coace lui BĂSESCU în mare taină. Fostul preşedinte, cu un picior în PUŞCĂRIE?

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 apr, 20:49
bagheera
Mars d-aci!
Ce se tot baga asta in seama,nu inteleg! Ne-a furat 10 ani din viata,asa ca sa stea naibii acasa,sa isi creasca nepotii,pana il vor salta cei de la DNA si il vor duce alaturi de Lenuta lui pentru toate furaciunile ce le-au facut.
29 apr, 14:05
Nedumeritu'
Lasa-ne, dom' (fost) presedinte...Nu intelegi ca mata NU MAI LOCUIESTI LA COTROCENI ? ! Nu intelegi ca romanii vor o ALTFEL de politica decat cea pe care o impamantenisei dumneata cu scandaluri peste scandaluri si acuzatii nefondate ?
LASA-NE !!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ