Băsescu a explodat: Liderii din justiţie sunt nişte lingăi. Mi se face greaţă

| 29 apr, 21:56

Traian Băsescu a anunţat că, în curând, va spune tot ce știe și cere ca DNA-ul să-i aresteze pe judecătorii și procurorii implicați în tergiversarea dosarelor de retrocedări. Totodată, fostul şef de stat îi cataloghează pe liderii justiţiei din România ca fiind nişte "lingăi", de care i se face "pur şi simplu greaţă". În plus, Traian Băsescu condamnă tratamentul la care sunt supuşi politicienii penali din partea justiţiei, cum ar fi cazul Elenei Udrea.

Fostul şef de stat anunţă că va începe să vorbească despre corupţia procurorilor şi a judecătorilor care au tergiversat dosare penale.

"Dacă nu ar fi trebuit să îmi apăr mandatul, aș fi ținut gura închisă. Îmi pasă de țara asta și simt nevoia să vorbesc. Ei sunt numiți toți. Cei care arestează azi și batjocoresc, nu sunt aleși, ci numiți, cu niște interese. Dacă o să am ocazia, eu voi vorbi. Sunt arestări fără discernământ. Un om ținut arestat 5-6 luni devine o victimă, pentru că el va fi condamnat de către judecători din solidaritate cu procurorii.

De ce credem că un procuror sau un judecător e un Dumnezeu din punct de vedere moral? Sunt procurori și judecători corupți cum sunt și politicieni corupți. Eu aș trimite DNA-ul să-i aresteze pe judecătorii care au tergiversat restituiri timp de 8-10 ani cu ajutorul procurorilor", a declarat Traian Băsescu la Nașul TV.

Şeful statului îi atacă în termeni duri şi pe liderii sistemului de justiţie din România pe care îi caracterizează ca fiind nişte "lingăi", fără a preciza însă nume.

Fostul președinte Traian Băsescu lansează un atac extrem de dur la adresa liderilor justiției. Băsescu susține că îi este greață de anumiți lideri ai justiției și i-a catalogat drept lingăi.

"Acest tip de spectacol este dezavuat (și de partenerii externi n.r.). Sunt câțiva lideri ai justiției care cred că le vor mai da un mandat ambasada SUA, ambasada Olandei sau altele. Se înșeală, se înșeală!

Pentru a exista o lege ANI în România, a existat un politician care s-a dus în Guvern și a bătut cu pumnul în masă să fie. Ca să nu mai aibă politicienii intenția de a intra în justiție, a fost un om care s-a dus la ei și le-a spus: «Fără intervenții!» Nu le-am spus chiar așa, le-am spus mai dur, mai pe înțelesul lor.

Când vezi acum niște lingăi, lideri ai justiției, care spun că pe ei nu i-a ajutat nimeni și speră să-i mai pună o dată ambasadele, ți se face greață de ei! Mi se face pur și simplu greață", a precizat Traian Băsescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 apr, 22:50
yehudy
besescu a devenit critic la adresa justitiei dupa arestarea lui nuti udrea.
marele barbat basescu are creierul depus in niste ovare

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ