RADU BANCIU nu s-a putut abţine nici de Crăciun. De data asta a mers prea departe

| 25 dec, 2014

Radu Banciu a vorbit în termeni foarte duri despre mulți dintre românii care petrec Crăciunul acasă, în jurul unei mese, alături de cei dragi.

"Astăzi nu vrem să facem foarte multă politică pentru că în general oamenii sunt la masă. Sunt mesele alea plictisitoare ale românilor de la sfârșit de an. Stau proștii între ei la masă și vorbesc prostii. Asta-i atmosfera. Așa se termină luna decembrie la români. Stau liniștiți... bine că au ce să pună pe masă.

Și pe vremea lui Ceaușescu se găsea ceva de pus pe masă. Ideea este că nu ați învățat nimic din acești 25 de ani care au trecut. Străzile în România la această oră sunt pustii. Românii - în zgârcenia lor - se adună între ei - așa numitele familii. De fapt, este zgârcenia de a nu mai da nimănui și de a sta cu proștii tăi și de a mai lua un praznic că poate o fi ultimul. Românul mănâncă și bea ca și când ar fi pentru ultima dată. Atât este de prost!", a spus Radu Banciu în emisiunea pe care o realizează la B1 TV.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

13 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 dec, 2014
ardeleanul
e un natarau
BANCiu, un BANC prost , este simbolul grotescului din mass media platita si condusa de ANTIROMANI. Acea mass medie care dupa 1989 a contribuit cu inversunare la degradarea morala si economica a natiei romanesti si care in continuare face acelasi joc mizerabil cu ajutorul unor fiinte infecte, genul lui BANCiu.
Daca s-ar pune taxa pe POLUARE VERBALA, trustul care te plateste sa raspindesti infectia morala, ar da faliment in timp record.
Fa-ne un bine si mori! :)))
26 dec, 2014
ioan
Nu va pierdeti vremea cu banciu ca nu merita.Pt cei interesati am o oferta:Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
26 dec, 2014
svf
Unui avorton.
Se pare că la spitalul de nebuni au lăsat poarta deschisă și ca un banc prost, a scăpat banciu. Sânt curios cine-l plătește pentru defecațiile orale la tv. Presupun că e de altă nație ca și băsitorul șef, cu a cărui dos i se confundă orificiul vocal.
26 dec, 2014
Adrian Galetar
unui spurcat...
nu trebuia sa ti raspund,nu meriti efortul,dar cum ai vrea sa sarbatorim ca salbaticii in jurul unui foc in mijlocul -ulitei-.poate neamul tau asa sarbatoreste...danseaza in jurul focului sa vina zapada...de craciun
25 dec, 2014
Pavel
UNUITÂMPIT
Măi deșteptule, ți-aș oferi ceva să sugi da mi-e jenă să spun ce (te las să ghicești!)... ar fi o mare plăcere să se finalizeze acțiunea respectivă ,dar poate nici asta nu meriți, un scuipat între ochi te-ar mai liniști trezind în neuronul ce se zbate bezmetic prin cutia craniană de fraier și de unu singur, nevoia unui consult psihic ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ