Radu Banciu SCANDALIZEAZĂ publicul din România cu afirmaţiile lui: Merită spânzurătoarea!

| 18 mar, 11:07

Radu Banciu a spus, marți seară, în emisiunea sa de la B1 TV, că Radu Mazăre ar merita să spânzurătoarea.

Mazăre a prăduit sute de miliarde de euro, a spoliat al doilea oraș al României, a făcut exact ce trebuia să facă un călău în Constanța. El ar merita spânzurătoarea, într-o țară civilizată, nu într-o țară de lumea a patra, ca Yemen, unde l-ar fi spânzurat fără niciun circ mediatic. Numai asta e justiție față de asemenea cetățeni. O aroganță cum n-am mai văzut în clasa politică. Omul ăsta a schingiut populația unui oraș primitiv. Constănțenii au fost victima acestui haiduc", a spus Radu Banciu.

Citeşte şi: Radu Mazăre, anunţ OFICIAL despre viitorul său la PRIMĂRIA Constanţa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 apr, 16:05
Gheorghe
Radu Mazare
Felicitari domnule Banciu,
Nimeni altcineva nu putea sa faca un comentariu mai la obiect ca d-vostra.
Ma alatur si eu, care fac parte din "prostime",la cele afirmate de d-vostra.
Desi am ceva scoala,dar in domeniu politehnic,nu puteam sa fac un comentariu mai cuprinzator si mai bun.Sper ca nu am facut multe greseli ortografice,daca am facut sa ma scuzati.
18 mar, 12:37
Misu
Toti politicienii corupt
Doar spinzuratoarea? Indulgent.
18 mar, 12:33
serban serban
Banciu are dreptate
Fara sa am o simpatie pentru Banciu, marturisesc ca din multe puncte de vedere are dreptate. In ce priveste acest maimutoi de Mazare , repet Radu Banciu are dreptate.
Multi , foarte multi din acesti jefuitori ar merita pedeapsa capitala. Nu libertatea a declansat emigratia masiva a românilor ci aceasta clasa de jefuitori care au anulat sperantele si posibilitatile cetatenilor de a se dezvolta în propria lor tara.
18 mar, 12:32
biluta
banciu spanzuratoarea
acest individ trebuie dus repede la balaceanca si pus definitiv in salon cu zabrele la geamuri. a luato razna rau de tot. la cele declarate public de indivizi ca el cine se sesizeaza? sau daca este " jurnalist " are orice drept din lume ? penibilul imbraca numele tau: banciu.
18 mar, 11:21
Antonie
D-l Banciu trebuie sa manance si el o bucata de paine ,latrand in dreapta si in stanga...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ