Radu Mazăre, anunţ bombă: DEMISIONEZ de la primărie şi din PSD

| 18 mar, 21:15

Radu Mazăre a luat o decizie drastică miercuri seara. El a menționat, când a ajuns la Constanța de la București, că intenționează, curând, să demisioneze de la Primăria Constanței, dar și de la partid.

"Da, foarte clar și românește, aș vrea să-mi dau demisia și vreau să fac lucrul ăsta curând. Nu mă întrebați ce înseamnă curând, dacă într-o zi, două, dar este o chestiune cred eu de săptămâni, de luni. Același lucru vreau să-l fac și de la partid. Păi ce, să ajung eu să mă pună ăia de la București, să mă dea afară fiindcă mă anchetează un procuror? Păi uite cum m-a anchetat procurorul, m-a și băgat la beci de două ori, după care am venit să vorbesc cu voi.

Ăsta e motiv să mă dai afară din partid? Eu știu că cu toții suntem nevinovați până la o hotărâre definitivă. Dar... să rămână domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor și eu să rămân cu viața mea. Am și eu dreptul la viața mea", a afirmat primarul Radu Mazăre, lider al organizației județene a PSD, scrie stiripesurse.ro


Magistrații Curții Supreme au decis, miercuri, cercetarea în libertate în cazul edilului Constanței, Radu Mazăre, după ce acesta a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii DNA.

Mazăre a petrecut noaptea în arest, fiind acuzat de conflict de interese, abuz în serviciu și trei infracțiuni de luare de mită.

 

Citeşte şi: Referat DNA: Cum erau MASCATE şpăgile primite de Radu Mazăre

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 23:45
yehudy
ca este un dosar politic, a mai spus-o mazare.
dar sa fie dat afara din psd pentru un dosar politic, curat conspiratie interplanetara:)

mazare ar trebui sa vorbeasca cu vadim tudor: amandoi sunt victimele unei conspiratii interplanetare:)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ