Radu Mazăre: Dacă mă lasă liber, m-aş duce o săptămână în Madagascar să mă dau cu zmeul

| 10 apr, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, joi, că în funcţie de decizia justiţiei, dacă va fi cercetat în libertate sau în arest, va mai pleca sau nu în vacanţa din Madagascar pe care şi-o planificase de Paşte, unde şi-ar dori să meargă să se dea cu zmeul şi să îşi limpezească gândurile.

"Deocamdată nu pot să plec, că aştept recursul. Să vedem ce-o fi acolo, recurs sau apel, nu ştiu. Să vedem ce-o fi, că poate mă bagă iar la sforăit, poate îmi dau sub control judiciar, poate mă lasă liber. Dacă mă lasă liber, m-aş duce o săptămână să mă dau cu zmeul şi mă limpezesc, că războiul, după cum vedeţi, este aprig", a declarat Radu Mazăre.

El a subliniat că este nevinovat în dosarul în care este anchetat de procurorii DNA că ar fi luat şpagă 175.000 de euro pentru a-i facilita unui investitor din Israel să câştige licitaţia pentru construirea campusului social Henri Coandă, scrie Agerpres.

"I-am spus şi onoratei instanţe că sunt nevinovat, este o absurditate să fiu acuzat că am luat şpagă. Păi ştiţi cum este cu evreul? Ca în proverbul românesc, şi aşa...şi cu banii luaţi. Uite aşa este cu evreul, a şi pierdut bani când a construit cartierul, îl şi bagă jos. Însă am spus un singur lucru, sunt mândru de cartierul pe care l-am făcut şi este realizarea mea cea mai mare că am băgat atâţia oameni amărâţi în case", a susţinut primarul Constanţei.

Referitor la varianta în care edilul ar fi arestat la domiciliu, Radu Mazăre a afirmat: "cică au voie să intre gagicile".

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, miercuri seară, ca primarul Constanţei, Radu Mazăre, să fie cercetat în libertate sub control judiciar, după ce acesta şi-a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în arestul Poliţiei Capitalei, fiind reţinut de procurorii DNA sub acuzaţia de luare de mită. Judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă a lui Mazăre, însă decizia ÎCCJ nu este definitivă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ