Radu Mazăre: Sunt interceptat de când e Băsescu preşedinte

| 10 apr, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a vorbit, joi, despre acuzaţiile care i se aduc.

"Sunt nevinovat! Este o absurditate să se spună că am luat şpagă", a spus edilul constănţean.

Radu Mazăre, este acuzat de procurorii anticorupţie că a luat mită 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale "Henri Coandă" -, pentru a o ajuta pe aceasta să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

48 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mai, 2014
se reii
se reii
Mazariche, esti inteceptat de la inceput...
03 mai, 2014
vera
BB CREME-SKIN79
Tinanad cont ca ritualul de frumusete al femeilor sud coreene are ca rezultat real un ten de invidiat in intreaga lume,eu cred ca nu trebuie sa inventam noi roata ci sa le urmam sfatul.
Cosmeticee corenee pe mine m-au convins decat folosesc skin79 .
Produsele sunt concepute din ingredienti naturali ,exctarcte deceaiuri,ging seng,secretie de melc,syn-ake.
Au gama de melc si venin de vipera ,completa ,cu masca serum,crema ,toner,lotiune,bb crema
Au o gama mare de BB creme fiind lideri mondiali in vanzari de bb creme.SPF 50 prezentare de exceptie
http://www.skin79.ro este locul de unde cumpar
02 mai, 2014
MATEI
PONTA SI BARONII SUFOCA ROMANIA
Imediat dupa alegerile din toamna sau poate chiar mai devreme Ponta si toti marii escroci ai Romaniei incurajati de el vor fi acolo unde le este locul. Nu poti fi un prim-ministru cinstit atata vreme cat ai plagiat(furat) si cata vreme te amesteci in treburile justitiei (mai ales ca esti procuror) si ii sustii pe cei mai mari hoti ai tarii, ba, mai mult, ii incurajezi (vedeti vizita de ieri la Constanta a lui Ponta si ceea ce le-a spus celor din cartierul Henry Conda si unul si celalalt celor prezenti acolo.) Nu se poate asa ceva. Cred ca numai in Burkina Faso (cu o populatie extrem de saraca) ,se pot face asemenea declaratii si promisiuni ,asa cum le-au facut ieri cei doi, nevoiasilor de acolo. Este de necrezut catanesimtire pot sa aiba acesti oameni numai pentru a-si apara propriile lor interese.
Romani ! Mergeti la vot per 25 mai si puneti cat mai multe stampile pe sigla ce-i reprezinta pe acestia respectiv pe sigla PSD-UNPR-PC si astfel buletinele astgfel stampilate vor fi anulate. Nu mai putem suporta atatas minciuna si atatea promisiuni desarte. Ne plang copii i si batranii in casa de atatea neajunsuri. Incontro vor sa ne indrepte acesti hoti ?
11 apr, 2014
jean
...
Ponta nu se dezice de Radu Mazare si Constantin Nicolescu si demonstreaza ca este captiv in jocurile baronilor locali. In orice tara civilizata, premierul evita sa discute despre deciziile justitiei. In Romania, primul-ministru este avocatul coruptilor. Probabil ca daca ar ajunge presedinte al Romaniei, Ponta i-ar felicita si i-ar proteja pe infractori pentru actele de coruptie, in loc sa lase procurorii sa-si faca treaba.
11 apr, 2014
gabriel
alegeri
Cred cu tarie ca Romania poate fi un loc mai bun, un loc unde justitia isi face intr-adevar datoria . Anul acesta e timpul schimbarilor de aceea trebuie ca fiecare individ sa aiba o gandire rationala spre o schimbare in bine , de aceea eu votez PNL.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ