Fotbalist bătut de bodyguarzii lui Radu Mazăre. Edilul: A vrut să mă lovească, putea să mă omoare

| 12 aug, 2013

Atacantul Younes Hamza de la Petrolul Ploieşti a fost bătut pe litoral. Fotbalistul spune că a fost atacat de oamenii primarului Radu Mazăre, informează RTV.net.

Primarul Radu Mazăre a declarat că incidentul a avut loc după ora 15.00 în zona Cazino din Mamaia. Edilul a povestit că era cu Kite-ul pe mare atunci când s-a intersectat cu fotbalistul aflat pe un ski-jet.  "I-am făcut semn să se dea la o parte şi el a dat să intre în mine. Mergea cu un scuter de 250CP, cu viteză. "Când am ieşit din apă le-am spus celor de la Baza Nautică ce s-a întâmplat. Eu nu am pus pe nimeni să-l bată. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo".

Mazăre a menţionat că se gândesşte să-l dea în judecată pe fotbalist pentru tentativă de omor.  Incidentul s-a produs luni, 12 august, la Mamaia, unde atacantul Younes Hamza de la Petrolul Ploieşti se dădea cu jet-ski-ul. Fotbalistul tunisian a avut o altercaţie cu un individ care se afla în apă, despre care a aflat ulterior că este chiar primarul Radu Mazăre.

Hamza a relatat că primarul l-a insultat, l-a înjurat, a urmat un schimb de replici, iar la ieşirea din apă l-au aşteptat bodyguarzii lui Mazăre. Fotbalistul a primit lovituri cu pumnul în faţă. El îşi va scoate certificat medico-legal. „Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. Nu e normal să se întâmple aşa ceva. Oamenii mi-au spus că poliţiştii nu se vor băga. O să fac o plângere“, a declarat Hamza. Poliţia Constanţa a declarat că sesizarea victimei a fost primită la ora 15.25, prin apelul de urgenţă 112.

Primarul Constanţei spune că s-a temut pentru viaţa sa, pentru că duelul dintre placa de kiteing şi un skijet de 200 de cai putere este inegal. Mazăre spune că se gândeşte să facă plângere penală pentru tentativă de omor.

"Eu mă dau cu zmeul în toată lumea asta. Nu am păţit până acum aşa ceva. Un individ foarte agresiv, cu un skijet de 200 de cai putere se tot învârtea pe lângă mine. I-am făcut semn să se dea mai încolo, a început să mă înjure şi să vrea să mă lovească cu skijetul. Daca te loveste cu skijetul si tu te dai cu zmeul, când eşti vulnerabil, te omoară. Am ieşit pe mal speriat şi am zis: "Băi e un nebun, care e agresiv, vrea să dea peste mine cu skijetul", după care am plecat înapoi pe apă. Am aflat toată povestea când am ieşit la mal că mai era să lovească pe unul şi s-au dus cei de la baza de alături să-i atragă atenţia. Restul nu mai ştiu ce s-a întâmplat că eu am intrat înapoi pe apă, dar este intolerabil. Ştiu doar că mă înjura româneşte şi voia să mă lovească cu skijetul", a declarat primarul Constanţei, Radu Mazăre.

Mai mult, acesta a precizat că după ce a ieşit la mal, acelaşi indivit cu skijet era să mai lovească şi un alt turist. "Cei de la bază de alături au trimis pe cineva să îi atragă atenţia că e agresiv şi că o să omoare oameni", a spus Mazăre.

Întrebat dacă bodyguarzii săi l-au bătut pe fotbalistul tunisian Younes Hamza, primarul a menţionat că nu ştie deoarece el a intrat înapoi în apă.

"Nu ştiu că eu am plecat pe apă. L-or fi bătut, dacă era agresiv. Am vorbit cu avocata mea şi s-ar putea să îi fac plângere pentru tentativă de omor", a spus Radu Mazăre, care a insinuat că, dată fiind agresivitatea fotbalistului, nu este exclus ca acesta să fi fost drogat.

Totodată, primarul Constanţei se gândeşte să interzică skijeturile deoarece sunt foarte periculoase şi au loc multe accidente. "Şi aşa sunt multe accidente şi sunt oameni călcaţi pe cap. Pune unul d-ăsta mâna pe el şi ne omoară".

"Nu ştiu cine era, mă interesează doar că era unul care având 200 de cai a vrut să dea peste mine. Vine unul d-ăsta, tupeist, vedetă, ia un skijet de 200 de cai şi ne omoară. Că ei nu ştiu, nu se pricep. Ăla merge cu 100 km/h şi la 100 km/h crezi că eşti Dumnezeu. Nu ştiu dacă m-a recunoscut, ştiu doar că mă înjura în româneşte. Eu nu l-am recunoscut", a precizat Radu Mazăre.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ