UPDATE Radu Mazăre, în vizorul DNA din cauza imnului Viva Mamaia

| 15 mai, 2013

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a ajuns în vizorul DNA care vrea să verifice din ce bani a fost realizat videoclipul imnului staţiunii Mamaia, "Viva Mamaia".

"Suntem obişnuiţi şi le-om duce pe toate", a declarat, în acest context, Radu Mazăre.

Realizarea Imnului Viva Mamaia şi filmările pentru videoclip au costat în jur de 34.000 de euro, iar cei mai mulţi bani vor ajunge la MediaPro.

"Curtea de Conturi a venit la noi, ca în fiecare an, şi de la DNA le-a venit o adresă că să verifice de unde vin banii pentru imnul de promovare a staţiunii Mamaia. Am înţeles că a fost o plângere la DNA şi de la DNA a plecat la Curtea de Conturi", a mai spus Radu Mazăre.

Primarul Constanţei a menţionat, la România TV, că "niciun euro din fondurile europene nu se poate cheltui pentru promovarea litoralului". El a adăugat că Asociaţia Dobrogea Litoral a făcut contract cu casa de producţie care a realizat videoclipul.

"Banii au fost încasaţi ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local. Se poate să i se dea această conotaţie, că ar fi bani publici", a spus vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean.

Luna trecută, Consiliul Local Municipal Constanţa a aprobat o taxă de promovare pentru agenţii economici şi proprietarii de aparatmente din zona staţiunii Mamaia, care va fi maxim de 4.000 de lei pe an. Radu Mazăre a spus că prima cheltuială care se va face din taxa de promovare va constitui suma necesară pentru realizarea imnului staţiunii şi a filmărilor pentru videoclipul "Viva Mamaia".

Imnul "Viva Mamaia", cântat de Loredana Groza, Radu Mazăre Cabron, a fost lansat oficial la 1 mai şi are ca scop promovarea staţiunii în rândul turiştilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ