Radu Mazăre, planuri MARI după ieșirea din arest

| 25 iun, 09:26

Radu Mazăre s-a prezentat joi la Curtea Supremă unde a declarat că nu îl mai interesează politică și că vrea doar să stea să se liniștească.

"Vreau doar să stau pe mare să mă liniștesc, nu mă mai interesează politica", a spus Mazăre, precizând că nu va da o pentrecere pentru ieșirea din arest.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis miercuri ca fostul primar al municipiului Constanța să fie cercetat în continuare sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că a luat mită de la firme pe care le-a sprijnit să obțină autorizații de construcție.

Radu Mazăre a părăsit miercuri după-amiază Arestul Central al Poliției Capitalei, însă în zilele următoare va trebui să se întoarcă la Poliție pentru a se stabili programul pe care trebuie să îl respecte în perioada în care se află sub control judiciar.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ