Radu Stroe: Direcţia Operaţiuni Speciale nu va fi desfiinţată

| 29 iun, 2013

Direcţia Operaţiuni Speciale nu va fi desfiinţată şi nu se va reduce, a spus, astăzi, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, într-un comunicat.

Potrivit demnitarului, DOS nu îşi va schimba actuala poziţionare în ierarhia instituţională, urmând să-şi desfăşoare activitatea în aceleaşi condiţii ca până acum.

"Ori de câte ori în Ministerul Afacerilor Interne s-au pus în discuţie potenţiale modificări sau reorganizări, inevitabil au apărut frământări, mai mult sau mai puţin justificate, însă neasumate public. Zvonurile aruncate în spaţiul public de către persoane care se ascund în spatele anonimatului nu fac decât să inducă o stare de nelinişte în rândul poliţiştilor care doresc să-şi facă datoria", se arată în comunicatul de presă al MAI, citat de Agerpres.

Declaraţiile ministrului Afacerilor Interne au fost făcute în urma unor informaţii apărute în presă referitoare la situaţia Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Direcţia Operaţiuni Speciale este o structură importantă a Poliţiei Române care a dovedit, în timpul relativ scurt de când a fost înfiinţată, că a avut rezultate deosebite în combaterea infracţionalităţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ