Radu Stroe susţine ideea listelor comune PNL-PSD pentru europarlamentare

| 09 ian, 2014

Ministrul liberal de Interne Radu Stroe, vicepreşedinte al PNL, a precizat că susţine ideea listelor comune PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare, menţionând că acesta este punctul său de vedere, dar o discuţie pe acest subiect ar putea avea loc în şedinţa BPN.

Ministrul liberal Radu Stroe a fost întrebat dacă susţine ideea candidaturii pe liste comune PNL-PSD la europarlamentare, iar răspunsul a fost afirmativ. Acesta a precizat că susţine ideea listelor comune "din foarte multe motive" şi că acesta este punctul său de vedere, dar o discuţie pe acest subiect ar putea să aibă loc în şedinţa conducerii PNL de joi, conform Mediafax.

Radu Stroe a făcut aceste declaraţii înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, care se reuneşte la sala grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, în 20 decembrie, că partidului său nu-i "surâde" ideea unei candidaturi pe liste comune cu PSD la europarlamentare, afirmând că PNL are de dat "o bătălie de imagine pe dreapta", în vreme ce USL ar estompa clivajul politic, dar ar fi un semnal de "revigorare".

Tăriceanu crede că este mai bine pe liste comune la europarlamentare

"Este foarte greu de tranşat aşa, dintr-o lovitură, această problemă, pentru că din punctul de vedere al menţinerii coeziunii alianţei cu PSD cred că ar fi mult mai utile listele comune. Riscul listelor separate este dat de competiţia inerentă care se produce între cele două partide şi pe fondul unor disensiuni pe care le-am remarcat cu toţii în ultima perioadă această situaţie se poate deteriora. Într-o înţelepciune largă poate este mai bine pe liste comune, pe de altă parte cred că PNL trebuie să marcheze la identitate politică ideologică pe partea dreaptă şi din această perspectivă ar fi mai utile listele separate", a declarat Tăriceanu.

Fostul preşedinte al liberalilor a punctat că alegerile europarlamentare, 'din păcate', nu reprezintă o mare miză nici pentru electorat, nici pentru structurile PNL, nici pentru aleşii PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ