RADU ZLATI, deputat PNL: România trebuie să îi primească doar pe aceşti imigranţi

| 05 sep, 12:42

Deputatul PNL Radu Zlati cere Guvernului să accepte primirea imigranților, dar să facă o selecție printre ei și să fie de acord să îi primească doar pe cei creștini, spune acesta într-un comunicat.

Cred că Guvernul României ar trebui să ia în considerare afirmarea clară a dorinței si capacității de a prelua un anumit număr de refugiați. Dat fiind însă și alte considerente, care privesc inclusiv posibila integrare a emigrantilor în societatea românească, dacă eforturile de repatriere a acestora nu vor fi încununate de succes, poate că ar trebui imitat modelul slovac – și anume ca România să își afirme dreptul de a îi selecta, din masa emigranților, în special pe aceia de credință creștină”, se arată în comunicat.

Deputatul liberal consideră că Biserica Ortodoxă și celelalte culte creștine pot ajuta la reintegrarea acestora.

Sunt sigur că în ajutorul acestora atât BOR, cât și celelalte biserici și culte creștine s-ar putea mobiliza mai energic și mai eficient, în spiritul dragostei și milei față de aproapele de aceeași credință”, mai scrie acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ