Voicu: PNL va depune miercuri un proiect privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin

| 22 sep, 15:47

Liberalii vor depune miercuri un proiect de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, a anunțat marți deputatul PNL Mihai Voicu.

"Vă informez că proiectul este redactat. Imediat în cursul zilei de astăzi va fi semnat de copreședinții PNL, doamna Gorghiu, domnul Blaga, de liderii de grup parlamentar atât din Cameră, cât și din Senat, precum și de cei cinci membri ai Comisiei de Cod electoral și va fi depus, cel mai probabil, în cursul zilei de mâine (n.r. — miercuri) și trebuie pus pe ordinea de zi a Comisiei de Cod electoral", a afirmat Voicu, într-o conferință de presă.

El a amintit că la Liga Aleșilor Locali s-a adoptat o rezoluție care prevede redepunerea unui proiect de lege de modificare și completare a legii alegerilor locale privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Citeşte şi: BOMBĂ! Un cunoscut lider PNL şi-a anunţat DEMISIA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ