Andreea Paul critică absenţa lui Ponta de la votul pe Codul Fiscal: „Nu s-a deranjat pentru proiectul său”

| 03 sep, 15:42

Deputatul PNL Andreea Paul a criticat joi absenţa premierului Victor Ponta de la votul pe Codul fiscal, transmite Agerpres.

"Îi pasă atât de tare de marele său proiect încât nu s-a deranjat nici măcar să vină să-l voteze", a afirmat Andreea Paul, într-o conferinţă de presă.

Ea l-a criticat pe Victor Ponta şi pentru faptul că "a bătut nedrept obrazul ambasadorilor".

"Ambasadorii sunt buni, dar nu au cum spăla obrazul României de ruşinea de a avea un premier inculpat şi cu vizite atât de dese la DNA. Ambasadorii, deşi buni, nu pot spăla ruşinea şi incapacitatea premierului Ponta de a-şi da demisia", a spus Andreea Paul.

Ea a afirmat că investitorii evită acest "risc reputaţional". "Ambasadorii nu pot compensa deprofesionalizarea gravă şi politizarea numirilor în rândul consilierilor economici. Guvernul este cel care trebuie să ceară un audit corect şi poate lua măsuri ferme pentru promovarea mult mai ambiţioasă a intereselor economice ale României. Premierul Ponta şi PSD au ratat şi acest obiectiv", a susţinut deputatul PNL.

Camera Deputaţilor a votat joi reexaminarea, la cererea preşedintelui Klaus Iohannis, a Codului fiscal. Premierul a motivat absenţa sa prin faptul că l-a votat în iunie.

La Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Româneşti, Victor Ponta declara miercuri că ambasadorii români sunt prea timizi pentru a promova interesele româneşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ