Victor Ponta: Nu voi demisiona. Am un mandat pe care vreau să-l duc la bun sfârşit

| 03 sep, 22:31

Premierul Victor Ponta a declarat la România TV că nu se gândeşte să demisioneze. Referitor la dosarul DNA, şeful Guvernului a subliniat că nu a furat un leu de la stat.

"Nu îmi dau demisia. Dacă mă susţine coaliţia de guvernare nu o să plec, dacă nu o să o fac. Am un mandat pe care vreau să-l duc la bun sfârşit. În 2016, probabil voi candida la Camera Deputaşilor", a punctat premierul la RomâniaTV.

Despre relaţia cu Iohannis

Până pe 5 iunie am avut o relatie constructivă cu Iohannis, apoi una rece dar în ultimele zile ne-am intâlnit, am vorbit, e iarăşi una normală.

Despre dosarul de la DNA

Eu sunt convins că sunt nevinovat. Decizia de a disjunge dosarul aparţine procurorului de caz. Ceea ce am avut de plătit în 2007-2008, cei 51.000 de lei, absolut toţi, conform documentelor depuse ,i-am depus. Eu nu am furat un leu de la stat. Să înţeleagă toţi oamenii că eu mi-am plătit până la ultimul leu toate dările către stat.

Citeşte mai mult pe RomâniaTV.net.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 sep, 09:34
Dan Sultanovici
baiatul asta are o singura realizare de cand este PM
este pe cale sa-si rezolve problemele de sanatate proprii,cu meniscul...
pufosilor,va iubesc pe toti

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ