Victor Ponta, despre majorarea impozitului pe clădirile neîngrijite cu 500%: "O chestiune foarte bună"

| 03 sep, 16:37

Victor Ponta a afirmat joi că măsura prevăzută în Codul fiscal care vizează majorarea impozitului cu până la 500% pentru clădirile și terenurile situate în intravilan, care sunt neîngrijite, este "o chestiune bună", relatează Agerpres.

"Noi ne facem job-ul nostru foarte bine și faptul că există consens politic e și mai bine. (...) În final s-a votat Codul fiscal cum l-a propus Guvernul, că eu nu am văzut vreo modificare, s-au amânat niște lucruri, dar în rest nu am văzut nicio modificare. A fost cea cu 500% pentru clădirile abandonate, aia e o chestiune foarte bună. (...) Clădirile lăsate în ruină și din care există încă în orașele din România destul de multe", a spus Ponta, la Parlament.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat joi cererea de reexaminare a Codului fiscal, cu un amendament care prevede acordarea posibilității consiliilor locale de a majora impozitul pe clădiri și pe teren cu până la 500% pentru clădirile și terenurile situate în intravilan și neîngrijite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ