Ponta: Luni voi face o primă prezentare a REFORMEI ACHIZIŢIILOR PUBLICE

| 03 sep, 15:34

 

Premierul Victor Ponta va veni luni în faţa Camerei Deputaţilor, împreună cu ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, pentru a prezenta reforma în domeniul achiziţiilor publice.

"Înţeleg bătălia politică şi înţeleg declaraţiile politice. Am auzit cum nu se mai fac investiţii în România. Au ieşit datele de la INS astăzi - plus 7,2 faţă de anul trecut. Sigur că se poate mai mult şi luni voi veni în faţa Camerei Deputaţilor, împreună cu domnul ministru Teodorovici, să fac o primă prezentare, înainte de a trimite şi oficial spre Parlament, a reformei care urmează, după ce am făcut reforma în sistemul fiscal, Codul fiscal, următoare reformă care are legătură directă cu asta este cea a achiziţiilor publice. Pentru că avem bani la buget şi nu reuşim să îi cheltuim, sigur mediul privat cheltuie şi de aia am şi redus taxele şi iată că s-a simţit - şi investiţiile în zona privată şi consumul au crescut", a spus Ponta, la Parlament.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ