Victor Ponta infirmă informaţiile potrivit cărora România ar urma să preia 7.000 de imigranţi

| 04 sep, 08:36

Victor Ponta a declarat, joi seara, că la Guvern nu există niciun document oficial cu privire la redistribuirea în România a 7.000 de refugiați, informație publicată de către ziarul britanic Daily Mail.

Întrebat despre articolul jurnaliştilor britanici, care vorbeau despre un plan potrivit căruia România urmează să preia 7.000 de imigranţi, peste numărul de 1785 deja convenit, Victor Ponta a infirmat informaţiile la România TV. "Asta a apărut într-un ziar din Marea Britanie. Nu există la Guvernul României niciun fel de document referitor la această cifră".

Citeşte şi: INFOGRAFIE. Planul de urgenţă al Europei privind criza refugiaţilor. Câţi oameni vor ajunge în România

României i-ar reveni să primească 6.937 de refugiaţi, conform cotei sale de 3,7%, potrivit unui plan care ar fi fost întocmit de lideri europeni în vederea distribuirii a 160.000 de refugiaţi pe continent, scrie site-ul tabloidului britanic Daily Mail joi, invocând un document "divulgat" în presă.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ