Raed Arafat a primit distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare

| 17 oct, 2013

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a primit distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare, în cadrul unei ceremonii organizate, joi, la Reşedinţa Franţei din Bucureşti. Arafat a declarat în cadrul ceremoniei că este onorat.

Distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare i-a fost conferită lui Raed Arafat de către Philippe Gustin, ambasadorul Franţei în România.

În comunicatul remis de Ambasada Franţei la Bucureşti se aminteşte că Raed Arafat (născut pe 24 mai 1964 la Nablus) este un medic specialist de medicina de urgenţă, român de origine palestiniană, care a înfiinţat şi coordonat SMURD în România.

În anul 2003, Raed Arafat a primit Ordinul Naţional «Pentru Merit» în gradul de Cavaler acordat de preşedintele României în exerciţiu din acea perioadă, Ion Iliescu, pentru întreaga activitate ştiinţifică şi de cercetare, pentru contribuţia deosebită la dezvoltarea şi promovarea tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în România. A primit în 2005 de la Traian Băsescu, preşedintele României, aceeaşi distincţie în grad de Ofiţer, pentru eforturile depuse în salvarea oamenilor la inundaţii şi pentru eforturile depuse zi de zi pentru salvarea vieţilor a numeroşi români.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ