Raed Arafat: Colegiul Medicilor trebuie să se pronunţe în cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu

| 29 sep, 13:24

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat joi că în cazul decesului artistului Ioan Gyuri Pascu a fost întocmit un raport medical ce va fi înaintat spre analiză Colegiului Medicilor pentru a se pronunţa pe toate aspectele.

El a admis că sunt suspiciuni că anumite aspecte nu au fost privite corect, dar a precizat că ele trebuie stabilite de către Colegiul Medicilor. 

"Să ştiţi că medical este posibil să fie disociate două situaţii sau pot fi corelate, de aceea Colegiul Medicilor va trebui să vadă pe baza raportului toxicologic, a autopsiei. Un medic poate să vadă un pacient pe o problemă, iar ulterior după una, două, trei ore să vadă altceva la acelaşi pacient. Medical este posibil", a afirmat Arafat. 

El a precizat că medicul de la prima ambulanţă a luat decizia să nu facă EKG şi va trebui să răspundă în faţa Colegiului Medicilor. 

Potrivit lui Arafat, clasificarea intervenţiei ambulanţei a fost corectă, prima fiind de cod verde, iar a doua de cod roşu şi a intervenit SMURD care era mai aproape. 

Secretarul de stat în MAI a făcut aceste declaraţii la sediul Primăriei Capitalei, unde participă la şedinţa CGMB.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ