Raed Arafat: Victimele din Colectiv au inhalat inclusiv cianură

| 01 noi, 15:14

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că persoanele care au fost în club Colectiv, vineri seară, au inhalat inclusiv cianură.

Declaraţia a fost făcută în cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat Victor Ponta, Gabriel Oprea, Mircea Duşa, Nicolae Bănicioiu, medici şi dr. Ioan Lascăr, şeful secţiei de Chirurgie Plastică din Floreasca.

Premierul Victor Ponta a anunţat că, în urma discuţiilor, s-a concluzionat că este posibil ca numărul deceselor să crească.

Totodată, astăzi, la IML vor fi finalizate toate autopsiile, astfel încât familiile să poate ridica trupurile neînsufleţite. Trupurile cetăţenilor străini vor fi preluate şi duse în statele de care aparţin.

Două echipe de medici din Israel au venit în Bucureşti pentru a ajuta medicii implicaţi în acţiunea de salvare a răniţilor.

În această seară vor veni şi doi medici francezi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ