Raeţchi: Comisiile de anchetă propuse de PSD-ALDE - o combinaţie între filmele cu Mr. Bean şi Al Capone

| 25 apr, 15:34

Comisiile parlamentare de anchetă propuse de PSD-ALDE sunt o combinaţie între filmele cu Mr. Bean şi cele cu Al Capone, susţine deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, într-un comunicat transmis luni AGERPRES.


"Comisiile de anchetă parlamentară ale PSD sunt o combinaţie între filmele cu Mr. Bean şi cele cu Al Capone. Vă reamintesc că ultimele lor comisii au rezolvat contractele lui Şova cu Turceni-Rovinari sau au studiat o 'gaură' în buget. În 2006, deputatul Victor Ponta a iniţiat o comisie parlamentară care a verificat contractele de la Turceni şi Rovinari. Se pare că această comisie a avut un succes răsunător - chiar dacă a fost finalizată fără concluzii - în condiţiile în care, în scurt timp, casa de avocatură a lui Dan Şova, prietenul său, încheie contracte pe bandă rulantă cu Complexul Energetic Rovinari. Să mai spunem că o parte din banii din aceste contracte au ajuns la Ponta?", afirmă liberalul. 

El subliniază că PSD-ALDE au trimis în "ridicol instituţia comisiei parlamentare după ce au folosit-o pentru propriile interese economice sau penale". 

"Domnul Tăriceanu a înfiinţat o Comisie specială a Senatului pentru evaluarea stării democraţiei. După ce a intrat în atenţia DNA, desigur. Nu mi-e foarte clar ce au evaluat distinşii senatori ai domnului Tăriceanu, cert e că opinia publică s-a distrat foarte bine pe seama lor. Probabil ideea de bază e că în România nu există democraţie dacă e anchetat domnul Tăriceanu. Problema e că, după ce anchetatorii PSD-ALDE au căutat de zor şi o gaură în bugetul României - care s-a dovedit că nu era acolo -, astfel de iniţiative au devenit caraghioase. Acest gen de comisie parlamentară - cu dedicaţie politică evidentă, cu scopul clar de a favoriza un politician sau chiar un infractor - e compromis pe termen lung în România", conchide Raeţchi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ