Rafila, despre criza de la Victor Babeș: ”Este o mare problemă cu lipsa asumării, a responsabilității!”

| 13 apr, 18:59

Medicul Alexandru Rafila susține că nenorocirile care se produc în spitalele din România sunt cauzate de lipsa organizării și a responsabilității. Declarația a fost făcută la puțin timp după ce trei pacienți au murit în spitalul Victor Babeș din București, potrivit Mediafax.

 

Alexandru Rafila îi acuză pe guvernanți de lipsă de organizare și de iresponsabilitate.
„Sunt două probleme. Nu există nici un fel de organizare, planificare. Este și o mare problemă cu lipsa asumării, a responsabilității. Ministrul Sănătății trebuia să facă la Foișor să nu se întâmple, nu să stea de vorbă la telefon. A crăpat generatorul care nu a cuplat funcționarea instalațiilor (n.r. la Victor Babeș). Discutăm despre lipsa de funcționalitate a unui sistem integrat, nu-i vorba doar despre oxigen”, a declarat Alexandru Rafila, la România TV.
Alexandru Rafila a mai spus că politicienii de la guvernare încearcă să găsească vinovați.
„Am văzut o reacție de pasat responsabilitatea, încercau să-l scoată vinovat pe Adrian Streinu-Cercel. Nu a lucrat niciodată la Babeș”, a precizat Rafila.
Trei persoane au murit luni la spitalul bucureștean Victor Babeș în urma unei defecțiuni a instalației de oxigen.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ