Rafila: Mi-am depus candidatura pentru alegerile europarlamentare la organizaţia PSD Sector 2

| 14 feb, 18:40

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat marţi că şi-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare la organizaţia PSD Sector 2 şi urmează o decizie a PSD Bucureşti.

 

 

 

El a precizat că e foarte bine să vină cineva şi din zona sănătăţii în Parlamentul European, pentru că România va beneficia în perioada următoare de multe fonduri europene şi s-ar bucura să ajute ca aceşti bani pentru sănătate să fie folosiţi. Ministrul a mai spus că îşi acordă nota 9 plus pentru mandatul de ministru.
Ministrul Sănătăţii a declarat la Prima News că şi-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare, la organizaţia PSD Sector 2 şi că urmează o decizie a PSD Bucureşti, care va trimite propunerile la centru.
”De ce o fac? Pentru că eu consider că am suficientă experienţă şi în administraţie şi în relaţiile internaţionale”, a arătat Alexandru Rafila, adăugând că România va beneficia în perioada următoare de multe fonduri europene şi s-ar bucura să ajute ca aceşti bani pentru sănătate să fie folosiţi.
Ministrul a mai spus că e foarte bine să vină cineva şi din zona sănătăţii în Parlamentul European, arătând că este mai puţin legat de o carieră politică.
Întrebat pe cine ar recomanda pentru funcţia de ministru, dacă va merge la Bruxelles, Rafila a spus că trebuie să fie o persoană tânără, dinamică, care cunoaşte proiectele importante din România şi cu credibilitate, acestea fiind elementele unui ministru.
Despre o autoevaluare a mandatului de ministru, Alexandru Rafila a spus că este foarte greu să fie obiectiv şi beneficiarii sistemului trebuie să facă aceasstă evaluare. ”Din punct de vedere al sincerităţii, a dorinţei de a face bine, a echilibrului, pot foarte bine să îmi acord nota 9 plus”, a mai spus Rafila.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ