Raluca Olaru s-a calificat în finala probei de dublu la WTA Nurnberg

| 22 mai, 2014

Jucătoarea română de tenis Raluca Olaru s-a calificat, alături de israelianca Shahar Peer, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Nurnberg, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, joi, după victoria cu 6-2, 6-2 în faţa cuplului Kimiko Date-Krumm (Japonia)/Carolina Garcia (Franţa).

Olaru şi Peer şi-au asigurat un cec de 5.161 euro şi 180 de puncte WTA, iar în ultimul act vor înfrunta câştigătoarele meciului dintre americancele Liezel Huber/Lisa Raymond (N. 1) şi cuplul Michaella Krajicek (Olanda)/Karolina Pliskova (Cehia).

Olaru, care a câştigat anul trecut titlul la Nurnberg, alături de rusoaica Valeria Solovieva, se află la a cincea finală WTA de dublu din carieră, având trei titluri până acum, în 2008 la Taşkent (alături de ucraineanca Olga Savciuk), în 2011 la Acapulco (alături de ucraineanca Maria Koritţeva) şi anul trecut la Nurnberg. Raluca a mai jucat o finală WTA anul trecut la Katowice, alături de Solovieva.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ