Raluca Turcan: Alegerile din PNL vor avea loc până la jumătatea lui iunie

| 13 feb, 15:10

Alegerile interne din PNL vor avea loc până la jumătate lunii iunie, a anunțat, luni, președintele interimar al partidului, Raluca Turcan.

Alegerile interne din PNL vor avea loc până la jumătate lunii iunie, a anunțat, luni, președintele interimar al partidului, Raluca Turcan.

 

”Un subiect care ține de alegerile interne din partid a fost rezolvat de o mare majoritate a celor prezenți la ședință, ca alegerile interne să fie cel târziu până în iunie. Până la jumătate lui iunie ar trebui să aibă loc convenția națională a partidului, adică congresul PNL în urma căruia va fi aleasă conducerea”, a declarat, luni, președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

 

Ludovic Orban va candida la şefia PNL. Anunţul oficial a fost făcut chiar de acesta, luni, la şedinţa liderilor liberali şi a fost primit cu aplauze în sală.

 

Raluca Turcan, Cătălin Predoiu şi Alin Tişe ar putea fi şi ei printre candidaţi.

Tag-uri: PNL, Raluca Turcanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ