Raluca Turcan - liderul grupului PNL de la Camera Deputaților, Iulian Dumitrescu - lider al senatorilor liberali

| 01 sep, 11:46

Raluca Turcan a fost aleasă vineri liderul grupului deputaților PNL, iar Iulian Dumitrescu - lider de grup al senatorilor liberali.

Turcan a fost aleasă lider al deputaților PNL în ședința de grup, cu unanimitate de voturi. La Senat, împotriva lui Iulian Dumitrescu a candidat Alina Gorghiu, care a pierdut șefia grupului la o diferență de un vot.

"La fiecare început de sesiune se fac alegeri la grup. E greu să candidezi împotriva șefului de partid sau a dorinței șefului de partid. (...) Îmi aduc aminte și îi spuneam lui Ludovic (Orban — n.r.) zilele trecute că atunci când eram eu președintele partidului l-a contracandidat pe Eugen Nicolăescu, care a câștigat la un vot, și Ludovic a pierdut la un vot. Le spuneam colegilor că am pierdut astăzi la un vot, strâns, dar poate se rescrie istoria și ajung viitorul președinte al PNL. O glumă simpatică, am relaxat atmosfera", a declarat Gorghiu, după ședința grupului senatorial al PNL.

Liberalii au decis vineri și câteva schimbări pentru funcțiile din Birourile permanente ale celor două Camere.

Astfel, în conducerea Camerei Deputaților pentru funcția de vicepreședinte liberalii îl propun pe Cristian Buican, iar pentru cea de secretar pe Ben-Oni Ardelean. Aceștia îi înlocuiesc pe Cătălin Predoiu și pe Mugurel Cozmanciuc, care au deținut funcțiile în Biroul permanent în sesiunea anterioară.

În Biroul permanent al Senatului PNL îl propune pe Cornel Popa pentru funcția de vicepreședinte, pe Ion Popa — chestor și pe Marcel Vela — secretar. Cornel Popa o înlocuiește pe Iuliana Scântei, iar Ion Popa pe Alexandru Pereș.

Tag-uri: PNL, Raluca Turcan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ