Raluca Turcan: Liviu Dragnea va pleca din fruntea Camerei Deputaţilor, este doar o chestiune de zile

| 18 feb, 14:35

Deputatul liberal Raluca Turcan a declarat, luni, că demersul pentru demiterea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor este ”în linie dreaptă”, cazurile de încălcare a Constituţiei fiind din ce în ce mai numeroase. ”Liviu Dragnea va pleca din fruntea Camerei Deputaţilor, este doar o chestiune de zile”, spune Turcan care apreciază că se va ajunge la o majoritate care, ” la un anumit moment”, să finalizeze acest demers.

"Suntem într-un proces în linie dreaptă pentru demiterea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor. Motivele de încălcare a Constituţiei sunt numeroase şi se adună practic de la o zi la alta. În acelaşi timp, încălcarea Regulamentului este, de asemenea, o constantă în tot ceea ce înseamnă activitatea instituţională a domnului Liviu Dragnea", a declarat, luni, Raluca Turcan.

Aceasta a afirmat că, la dezbaterea bugetului, Liviu Dragnea "a confiscat instituţia Camerei Deputaţilor pe persoană fizică".

"A ajuns, cam tot ce înseamnă agendă parlamentară, să fie sub suma unor interese politice ţintite care nu au nicio legătură cu interesele românilor. Liviu Dragnea va pleca din fruntea Camerei Deputaţilor, este doar o chestiune de zile. Cred că vom ajunge la o majoritate parlamentară care la un anumit moment să finalizeze acest demers", a mai spus Turcan.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ