PNL a depus o moțiunea „Fondurile europene în guvernarea PSD – între Făt-Frumos şi Fata Morgana”

| 09 mar, 10:09

Deputatul PNL Raluca Turcan anunță, pe pagina de Facebook, că liberalii au depus moțiunea simplă „Fondurile europene în guvernarea PSD – între Făt-Frumos şi Fata Morgana”.

"România este, în prezent, codaşa Uniunii Europene în accesarea fondurilor nerambursabile. Moţiunea simplă „Fondurile europene în guvernarea PSD – între Făt-Frumos şi Fata Morgana” trage un semnal de alarmă. Lipsa unei strategii coerente și a unei legislaţii funcţionale pune în pericol atragerea integrală a alocărilor financiare ce ne revin în exerciţiul financiar 2014-2020”, a scris Turcan pe Facebook.

Citeşte şi: PNL a depus moțiunea simplă "PSD guvernează la negru"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 11:11
Alexandru Valeriu Pantelimon
Tupeu de pdl-isti ; toti stim ca pe timpul regimului lor catastrofal s-au atras minuscule fonduri europene si acelea fiind in mare parte fraudate . udrea , iordache , etc.)
09 mar, 10:54
liviuioan
---E U miss--
Fata lui--DRAGA STOLO--se incalzeste -ca PREDOIU--se lupta , de pe vremea TATUCULUI--cand au reusit performanta de a bloca tot--in materie de fonduri europene--DE CE ?--aflam din anchetele--ce se desfasoara in prezent . Daca-i--ORDIN de la--SEFUTA---doamna cu BULDOGUL--ne conformam--nu conteaza ca asa mai afla lumea de --SISTEMUL MAFIOT---BASESCU--PREDOIU --BOC---pazit cu stasnicie de BULDOG .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ