Ramona Mănescu, invitată la şedinţa CSAT

| 02 feb, 2014

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, participă în calitate de invitat la şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) de duminică, în care se discută raportul prezentat de premierul Victor Ponta şi cel al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) privind accidentul aviatic din 20 ianuarie.

Potrivit imaginilor transmise de Administraţia Prezidenţială, ministrul Transporturilor şi şeful STS, Marcel Opriş, participă la şedinţa CSAT de duminică în calitate de invitaţi.

Preşedintele Traian Băsescu a convocat duminică o şedinţă a CSAT ca urmare a unei solicitări semnate de cinci membri ai CSAT şi transmise Administraţiei Prezidenţiale pe 24 ianuarie.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, ordinea de zi a şedinţei CSAT este următoarea: raportul privind gestionarea de către autorităţile administraţiei publice cu responsabilităţi în domeniul situaţiilor de urgenţă, conform legislaţiei în vigoare, a evenimentului de aviaţie din data de 20 ianuarie 2014 în care a fost implicată aeronava BN-2, înregistrată YR-BRP, prezentat de prim-ministrul Guvernului României, raportul directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale privind activităţile desfăşurate conform legilor, metodologiilor şi procedurilor interinstituţionale existente în legătură cu evenimentul aviatic din data de 20 ianuarie 2014 în care a fost implicată aeronava BN-2, înregistrată YR-BRP, prezentat de directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

CSAT este condus de preşedintele României, iar premierul Victor Ponta este vicepreşedinte al Consiliului. Miniştrii care fac parte din CSAT sunt: ministrul Apărării Naţionale, ministrul Afacerilor Interne, ministrul Afacerilor Externe, ministrul Justiţiei, ministrul Economiei, ministrul Finanţelor Publice.

De asemenea, membri CSAT mai sunt şi directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, directorul Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu, şeful Statului Major General, Ştefan Dănilă, consilierul prezidenţial pentru securitate naţională Iulian Fota şi Ion Oprişor care este secretarul Consiliului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 2014
TUDOR POPESCU
CU CAT ESCALADEAZA RAZBOIUL POLITIC , CU ATA MAI GRAVA DEVINE SITUATIA RAMONEI. CONVENTIA DE LA CICAGO NU POATE FI RASTALMACITA . STROE A AVUT DREPTATE .. NUICI EL NU ERA VINOVAT . IN EXCLUSIVITATE RAMANE RAMONA . CONVENTIA DE LA CICAGO PREVEDE RESPONSABILITATEA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR CARE TREBUIA SA COORDONEZE TOT. MINISTRUL ORGANIZEAZA SI RASPUNDE DE FUNCTIONAREA COMPARTIMENTELOR DIN SUBORDINE ASA VOR DECIDE SI PROCURORII .. CU CAT SE UMFLA BALONUL CU ATA VA POCNI MAI TARE..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ