Ramona Mănescu nu ştie cât costă un bilet de metrou şi câţi km. de autostradă sunt în România

| 28 aug, 2013

Noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, s-a eschivat să formuleze o opinie privind starea trenurilor de călători sau a preţului unei cartele la metroul bucureştean, invocând faptul că nu a mai călătorit cu aceste mijloace de mai bine de zece ani.

"Nu am călătorit cu metroul, cred că decât cât eram studentă, şi asta pentru că rutele pe care călătoream eu nu aveau metrou şi călătoream cu tramvaiul sau cu troleibuzul, până să am maşină. Nu ştiu cât costă un bilet la metrou. Ultima oară am călătorit cu trenul în 2002 sau 2003. Nu ştiu când au început lucrările la acel tronson (Bucureşti-Constanţa, n.red). Atunci am renunţat, călătoriile durau 6-7 ore. ", a răspuns Ramona Mănescu primului test al ziariştilor la minister, cerând "un răgaz de câteva zile, o săptămână, maxim două pentru a evalua situaţia şi a răspunde la toate problemele".

Această declaraţie a venit după o altă dată la postul Realitatea TV conform căreia nu ştia câţi kilometri de autostradă sunt în acest moment în România. Deranjată de întrebarea reporterului, Ramona Mănescu, proaspăt nominalizată la şefia Transporturilor, a evitat să dea un răspuns, ba chiar s-a enervat pe prezentatoarea care i-a adresat întrebarea. În cele din urmă, a preferat să răspundă evaziv: "Voi ajunge la minister și voi afla tot ce trebuie să știu. În momentul de față, nu vreau să mă lansez în niciun fel de discuții de genul acesta, pentru că mai avem un hop. Întrebați-l pe domnul Băsescu dacă va fi de acord cu nominalizarea mea și după aceea vă răspund la toate întrebările", a spus aceasta la Realitate TV.

 

Tag-uri: Ramona Mănescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ