Ramona Strugariu: La nivelul REPER nu a existat nicio discuţie despre fuziunea cu PNL

| 12 ian, 18:16

Copreşedintele REPER Ramona Strugariu a infirmat, vineri, zvonurile de fuziune a acestei formaţiuni cu PNL, aşa cum s-a vehiculat în presă, adăugând că nu a existat niciun fel de discuţie în acest sens.

 

"Nu fuzionăm cu PNL. Liberalismul are nevoie de un restart în România, de figuri noi şi de colaborare politică, nu de fuziuni şi de salvări individuale. Politica din România nu funcţionează pentru că e plină de interese personale şi lipsită de ceea ce ar trebui să o definească, adică interesul public", a transmis Strugariu, într-un comunicat de presă.
Potrivit acesteia, la nivelul conducerii REPER nu a existat nicio discuţie despre fuziunea cu PNL.
"Nu a existat absolut nicio discuţie despre fuziunea cu PNL şi nici nu luăm în calcul un astfel de scenariu. Fiecare avem de livrat rezultate în alegerile care vin. Avem toată deschiderea către colaborări politice cu toate partidele care înţeleg şi respectă drumul european al României şi care au aceleaşi valori fondatoare", a subliniat eurodeputata.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ